PHOTOS

HUOM, OSA KUVISTA ON UUSISTUSTA SALISTA, OSA VANHASTA. PÄIVITÄMME KUVIA.

Tule meille sellaisena kuin olet!


Leijonanluola Gym&Sportpark kuntosali Jyväskylässä yläkaupungissa. Tarjoamme laadukkaat laitteet ja uniikin paikan harjoitella. Kaupungin parhaalla näköalalla varusteltuna.

Laitteistus ja tilat ovat viimeisen päälle mutta tärkeintä meillä on asiakaspalvelu. Sitä onkin kehuttu ensiluokkaiseksi! Olemme ylpeitä saavutuksistamme ja asiakkaistamme.

Haluammekin tarjota vain parasta uusille ja vanhoille luolalaisille :)

Kuntosalin lisäksi tarjoamme kattavan Personal Trainer palvelun. Leena Nieminen toimii tiloissamme ja auttaa sinua treenaamisessa ja muuttamaan ruokavaliotasi.

Kuntosalin ikäraja on 16 vuotta.

Toivotamme mukavia treenikertoja Leijonaluolassa.

Toivottavasti tapaamme pian!

Asiakkaiden suusta:


Edwin Gibson


"Siistit ja hyvät tilat sekä mukava tunnelma."

HM Vierimaa

"Pakko kehua. Nyt avointen ovien viikolla kävin pari kertaa treenaamassa ja jäi hyvä tuntuma paikasta. Viihtyisät tilat, hyvä sijainti, todella siistiä, asiallisen vapaiden painojen valikoiman lisäksi tarpeelliset laitteet ja kehonhuoltovälineet. Ja kelkka! Eikä painojen kolistelu oo kiellettyä, niinku parkettisaleilla. :D Pukuhuoneen lokerotkin tuoksuu puhtaalta ja vapaasti käytettävät lukot on pukuhuoneessa eikä aulasta pyydettävissä, niinku joissakin paikoissa. "

Seija Härkönen

"Ihastuin tähän kuntosaliin, joka on todella hyvällä paikalla. Mahtavat työntekijät. Iso kiitos teille. Saitte sohvaperunan liikkeelle "

Jaakko Pynnönen

"Tilat siistit, laitteet ja painot uusia ja asiakaspalvelu ensiluokkaista. Ihan jokaisessa firmassa ei vastata asiakkaan kysymyksiin arkena klo 23. Täällä vastattiin. Vakuutuin ja ostin salikortin."